Elküldve: 2008.08.08. 17:58
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalon és remélem nem bánja senki, hogy veszem a bátorságot új témát nyitni a fórumban ezzel a címmel.
Az igazság az, hogy munkát keresek és nagyon sürgető a helyzetem...
És ha választhatnék mindenképpen valamilyen egyházon belül végzett munkára esne a választásom mint templomszolga, takarító vagy bármi más.
Szeretnélek megkérni Titeket, hogy ha esetleg tudtok nekem valamit ajánlani akkor írjatok nekem ide vagy az e-mail címemre.
Tényleg nagy gondban vagyok és minden lehetőség nagy segítség lenne számomra....
És ha én esetleg nem is járok itt szerencsével legalább lesz egy hely a fórumon ahol a sorstársaim segítséget kérhetnek, a jóakarók pedig ötletekkel, tippekkel esetleg konkrét ajánlatokkal segíthetnének rajtuk.
Hozzászólások: 12 Lakóhely: South Ealing, London, UK Regisztrált: 2008.02.20
Elküldve: 2008.08.08. 20:32
nicole írta:
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalon és remélem nem bánja senki, hogy veszem a bátorságot új témát nyitni a fórumban ezzel a címmel.
Az igazság az, hogy munkát keresek és nagyon sürgető a helyzetem...
És ha választhatnék mindenképpen valamilyen egyházon belül végzett munkára esne a választásom mint templomszolga, takarító vagy bármi más.
Szeretnélek megkérni Titeket, hogy ha esetleg tudtok nekem valamit ajánlani akkor írjatok nekem ide vagy az e-mail címemre.
Tényleg nagy gondban vagyok és minden lehetőség nagy segítség lenne számomra....
És ha én esetleg nem is járok itt szerencsével legalább lesz egy hely a fórumon ahol a sorstársaim segítséget kérhetnek, a jóakarók pedig ötletekkel, tippekkel esetleg konkrét ajánlatokkal segíthetnének rajtuk.
Előre is köszönöm mindenkinek aki majd elolvas!
Isten áldjon Titeket!
Nik
Szia!
Örülünk, hogy írtál.
Ahogy másnak sem, sajnos neked se tudunk ez ügyben könnyen segíteni. Egyházi munkáról nem tudunk, hogy bárhol is elérhető lenne. Erre nincs nagy kínálat, és mind betöltik hamar. Mi konkrétan biztosan nem tudunk a Ház körül munkát adni.
Viszont ha tényleg gondban vagy, akkor gondolom most szinte bármi jól jönne. Úgyhogy küldtem neked privát üzenetben egy számot. Egy ügynökség száma, vendéglátó és hotel iparban utaznak. Szerintem nem nehéz náluk munkát találni, azért egy picike angol kelleni fog.
Ja, be kell jelentkezned, hogy a privit el tudd olvasni.
Elküldve: 2008.08.12. 18:25
Niki felhivasara par gondolat:
- mint szinte minden allaskeresessel kapcsolatos dolog itt Angliaban, a nyelvtudas kulonfele szintjein mulik. Nem emlitetted, hogy hogy allsz angolbol. Amennyire en ismerem a helyzetet, meg egy 'templomszolga'-nak is tudnia kell bizonyos szinten, nem beszelve takarito, sekrestyes vagy templom-adminisztrator.
- itt van a Romai Katolikus Westminster-i Egyhazmegye (London) honlapja (www.rcdow.org.uk), ahol van egy olyan link, hogy 'Jobs'. Itt szoktak lenni egyhazzal kapcsolatos laikus melok. Jelenleg is van egy hirdetes "Caretaker/Cleaner" cimszo alatt. Ajanlatos lecsekkolni. A Kentish Town-ban, egy templomnal kellene takaritani. Jovo heten,21-en jar le a jelentkezesi hatarido. Hajra!!:)
- amennyiben az Anglikan felekezetu testvereinknel szeretnel 'szerencset probalni', erre is van megoldas, sot, itt talan tobb is a lehetoseg az anglikanok tobbsegenek koszonhetoen. En lecsekkolnam a helyedben a londoni egyhazmegye honlapjat (www.london.anglican.org), ahol szinten talalsz egy 'Jobs' ikont es a 'Current Vacancies'-nel barangolhatsz a melok kozott. Pl. van itt is olyan, hogy 'Verger/Caretaker' (verger=sekrestyes). Remelem ezzel az infoval vmit tudtam segiteni.
Udv, Korpi
nicol-nak egy kisebb segítség!
Munka keresés szempontjából
www.gumtree.com
www.londonjobs.com vagy co.uk
az utóbbi nekem naponta ontja az állásokat de regisztrálni kell, és meg kell adni milyen témakörben szeretnél tevékenykedni.
Elküldve: 2008.08.23. 13:22
Tovabba monster.co.uk, jobsite.co.uk, reed.co.uk
De ha templomban/lelkeszsegen akarsz dolgozni szerintem hazalni is nyugodtan lehet. Jo otlet volt az rcdow.org.uk ezen keresztul minden londoni lelkeszseget meg lehet talalni.
Viszont szerintem a legjobb, ha bemesz az Office Angels vagy Kelly Services egyik irodajaba, ott szemelyesen is foglalkoznak veled, letesztelnek meg minden es lehet a nyakukra jarni, minel eroszakosabb vagy annal jobb.
Először is elnézést kérek , hogy regisztrálás után már egyből itt kezdek!(ahogyan nicole is)!Januárban szeretnénk kijutni barátnőmmel hozzátok!Ha esetleg tudnátok valamiféle munkát kérlek jelezzetek!Jelenleg kántor,énektanár és buszsofőr vagyok!Szóval bárhol megállom a helyem!Barátnőm is énektanár!Ő perfekt angolból,de én sajnos nem!
Hozzászólások: 12 Lakóhely: South Ealing, London, UK Regisztrált: 2008.02.20
Elküldve: 2009.10.05. 15:15
Kantor írta:
Sziasztok!
Először is elnézést kérek , hogy regisztrálás után már egyből itt kezdek!(ahogyan nicole is)!Januárban szeretnénk kijutni barátnőmmel hozzátok!Ha esetleg tudnátok valamiféle munkát kérlek jelezzetek!Jelenleg kántor,énektanár és buszsofőr vagyok!Szóval bárhol megállom a helyem!Barátnőm is énektanár!Ő perfekt angolból,de én sajnos nem!
Előre is köszönöm a segitségeteket!
Kedves Kantor!
Szertettel üdvözöllek!
Ha buszsofőr vagy, az neked itt nagyon jól jöhet. Szinte mindig látom a hirdetéseket, hogy van felvétel a londoni busztársaságoknál. Lehet szép nagy piros buszt vezetni . Olyannyira kell az ember, hogy B kategóriás jogsival is felvesznek, és gyorsan betanítanak. Ha neked van jogsid, az nagy előny.
Az én tippem:
1. Amíg még otthon vagy, gyúrj rá az angolodra, mert lesz ilyen jellegű vizsga is. Kell hogy tudj kommunikálni az utasokkal, beszélni a hangosbeszélőbe, reagálni a rádió utasításokra. Januárig erre bőven van időd.
2. Érkezésed után rögtön add le a magyar jogsid, és cseréltesd be angolra. Ehhez némi pénzre, illetve 2-3 hétre lesz szükség.
3. Gondold át a Januárt, mert itt Karácsony után elég nagy a pangás a munkaerőpiacon. Érdemes szerintem március elejét megvárni, de persze ezt neked kell tudni.
Elküldve: 2010.01.17. 10:39
Szia! Elnézést, h zavarok. Kérem szépen közreműködésed, ha van rá lehetőség.
Minden féle fajta munkát keresek Anglia - Skócia területén. Nem válogatok, sok mindenhez értek. Skóciában dolgoztam már szállodában. Szóba jöhető munkák: szállodai mindenes, londiner, takarító, csak felszolgáló, segéd pincér és mindenféle segéd, futár, postás, kertész főleg városi kertészmunkák. Akkor még raktári munkák, szalag meló, csomagoló stb.
Ami a szakmámba vág igazából, az grafikusi munkák, filmezés, fotózás, designe munkák stb.
+ ami a művészettel r11; grafikával r11; designe-val még összeköthető.
Ha tud valaki ajánlani v.mit, v valakink a valakije, kérem szépen jelezze. Emailom: szabi.agoston@gmail.com
WEBLAPOM - portfolióm:: http://aszg.ingyenweb.hu
VJC 2010.08.13 23:25 MEGJELENT AZ ÚJ ÉRTESÍTŐ !
Ajánlott olvasmány!
Lásd feljebb PDF-ben.
tamassandorne 2010.07.26 15:57 SEGÍTS kérlek. Önhibáján kívűl rendkívűl nehéz élethelyzetbe került katolikus beteg család imákat és anyagi segítséget vár. TAMÁS SÁNDORNÉ IBAN HU21-1177-3377-0078-7204- 0000-0000
OTP BANK SWIFT B
gizi2010 2010.07.09 19:05 51eves no vagyok,otthon 31evig mutosnokent dolgoztam,megszunt az allasom,nem volt mas lehetosegem,igy kijottem munkat vallalni.Sajnos keveset beszelek angolul,de munka mellett szeretnem tanulni.Hazi b
annamandala 2010.07.06 16:43 Ápolónő,gyermekgondozónő a szakképesítésem.Ezen a területen munkát keresek.Egyházi kórházba,idősotthonba szeretném.
MSophie 2010.06.16 13:31 Üzenetem kiegészítése:
A hely ahová mennék úgy tűnik, megszűnt aktuálisnak lenni, de mivel a repjegyemet nem szeretném elveszíteni, ezért keresek vmit pl. karitatív munkát(amelyért elszállásolnak és
MSophie 2010.06.16 13:26 Sziasztok!
Július 3 és augusztus 31 között szeretnék találni valami megbízható munkát Londonban vagy akár vidéken is. Azért ebben az időközben, mert repülőjegyem van ekkorra, és mivel az a hely aho
Beus 2010.06.11 12:15 Sziasztok!
Nemreg koltoztem Londonba, ha itt valakinek szuksege lenne megbizhato nannyre 8 eves tapasztalattal, irjon nekem.
Koszonom!
tkiss 2010.05.17 15:03 Napi evangelium magyarul, on line vagy akar emailen:
http://evangelium.katolik us.hu/
melinda 2010.05.17 10:49 reni jo lett volna de sajnos agusztus 1-en utazok el agusztus vegeig de szeptembertol ha tudnal valakit akinek szuksege volna takaritasra jo lenne elore is koszi !
reni 2010.05.01 10:44 hali mindenknek. keresek egy megbizhato lanyt aki atvenne a takaritasaimat julius kozepetol augusztus kozepeig. a fizu nagyon jo. ha erdekel irjal emailt es megbeszeljuk a reszleteket.
Kiss Marianna 2010.04.15 22:31 e-mailben: londonigyermekklub@google mail.com
Köszönettel :
Kiss Marianna
Kiss Marianna 2010.04.15 22:29 vagy mesés, verses, játékos oldalakat. Ha igen, kérlek add tudtomra, hogy megoszthassam a weblap látogatóival. Bármilyen véleményt, javaslatot is szívesen fogadok akár itt, akár e-mailben: londonigye
Kiss Marianna 2010.04.15 22:27 Folyt.: Egyúttal szeretnélek arra kérni, ha van egy szabad pillanatod és segítő szándékod, gondolkodj el azon, hogy ismersz-e az interneten ingyenesen használható tanulgatós, tudományos vagy mesés, v
Kiss Marianna 2010.04.15 22:23 Folyt.:
ha látogatóit akár csak egy hasznos linkkel, gondolattal, kellemes pillanattal gazdagabbá teszem, már megéri. Ajánjátok tovább, ha nektek tetszik.
Kiss Marianna 2010.04.15 22:18 Kedves Mindenki!
Szeretettel figyelmetekbe ajánlom a következő weblapot:
www.l-gy-k.yolasite.com
A weblapot hobbiként szerkesztem, semmiféle anyagi előnyöm nem származik belőle, de ha látogatói
fujti 2010.04.03 09:02 Április 4.-én Del Londonból megyünk kocsival a szentmisére, van meg 3 hely szívesen elviszünk!
0752 50 100 50